Barça

Romeu no vol distraccions

Lliga F. El tècnic avisa dels perills del Sevilla, l’equip que el Barça necessita superar avui (19 h) a l’estadi Jesús Navas per obtenir el tercer triomf del curs

El Barça buscarà avui (19h) a l’estadi Jesús Navas, contra el Sevilla, el tercer triomf del curs en la lliga F després d’imposar-se en les dues primeres jornades contra el Deportivo (0-3) i a l’estadi Johan Cruyff contra la Real Sociedad (3-1). Per aconseguir-ho, les jugadores dirigides per Pere Romeu hauran de vèncer l’equip que entrena David Losada, que afronta el partit amb tres punts al sarró de sis possibles gràcies a la victòria obtinguda en la jornada inaugural, precisament també contra el conjunt guipuscoà (3-2). No obstant això, les sevillanes acaben de perdre a Tenerife (4-1) i volen refer-se, tot i que són conscients que s’enfronten al gran favorit per revalidar el títol. A més, els precedents afavoreixen clarament les catalanes, que s’han imposat en set de les darreres vuit visites a la capital andalusa. Fins i tot, en sis d’aquestes, la portera blaugrana ha deixat la porteria a zero, una dada interessant tenint en compte que, en el primer partit d’aquesta temporada, a Riazor, l’equip ja va completar els 90 minuts sense encaixar cap gol.

Romeu va parlar ahir per als mitjans del club en la prèvia de l’enfrontament. “Portem una setmana intensa d’entrenaments i hi arribem bé. Aquests dos últims dies hem baixat la càrrega de treball per afrontar el partit en plenes condicions físiques. Serà una nova oportunitat per continuar creixent”, va assegurar el barceloní, que també va avisar dels perills del Sevilla. “És un bon equip, amb molta velocitat a la parcel·la ofensiva que té capacitat de fer mal els rivals al contraatac. Quan tenen la possessió de la pilota són força verticals i ataquen bé els espais. Per aquest motiu, la línia defensiva haurà d’estar molt bé a l’hora de córrer cap enrere i caldrà estar atentes a les vigilàncies”, va remarcar el tècnic, que també va celebrar la renovació d’Aitana Bonmatí. “És una jugadora de la casa que ens aporta molt i és imprescindible per al nostre joc. Jo, l’afició i el club estem molt contents d’aquesta notícia”, va afirmar l’entrenador, que tindrà a la seva disposició pràcticament la totalitat de la plantilla, que s’ha conjurat per donar continuïtat al ple de triomfs.

El repte és mantenir-se invicte

Per la seva banda, el Llevant Badalona afronta la tercera jornada de la lliga F rebent avui (17 h) el Madrid CFF, que ha guanyat els dos primers partits, amb el repte de mantenir la imbatibilitat després de sumar quatre punts de sis possibles gràcies a l’empat a domicili contra el València en la jornada inaugural (1-1) i el recent triomf a casa contra el Llevant (2-0). El conjunt dirigit per Ferran Cabello vol prolongar el bon inici enllaçant la segona victòria com a local.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)