Barça

Ter Stegen diu adeu a la temporada

Es confirmen els pitjors pronòstics sobre la lesió del porter, que té una ruptura completa del tendó rotular del genoll dret, s’operarà aquesta tarda i podria estar entre 7 i 8 mesos de baixa

Ter Stegen es perdrà el que resta de temporada. Les proves mèdiques han confirmat els pitjors pronòstics, el porter té una ruptura completa del tendó rotular del genoll dret. Aquesta mateixa tarda serà operat i el club emetrà un altre comunicat mèdic en acabar la intervenció. Tot indica que l’alemany haurà d’estar entre 7 i 8 mesos de baixa i no podrà a trepitjar un camp de futbol fins l’estiu vinent.

El porter del Barça va haver d’abandonar el terreny de joc en el partit a Vila-real just abans del descans. La lesió es va produir en una jugada en què va intentar caçar una pilota aèria i va trepitjar malament en la caiguda. Ràpidament va demanar el canvi i va abandonar el partit en llitera i amb molt de dolor.

Precisament amb la titularitat davant el Vila-real, Ter Stegen es convertia en el tercer porter de la història del Barça amb més partits de Lliga, amb un total de 289, superant a Antoni Ramallets

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)