Barça

Iñaki Peña espera la competència

Barça. El sentinella, que no ha encaixat en els dos partits que ha jugat, és indiscutible a la porteria fins que arribi Wojciech Szczesny, amb qui es disputarà el lloc

Iñaki Peña té al davant l’oportunitat de convertir-se en el propietari de la porteria del Barça aquesta temporada. Això dependrà del seu rendiment. Ara mateix, amb la lesió de Marc-André ter Stegen, ell n’és el guardià i, de moment, ha complert en els dos enfrontaments que ha jugat, en què no li han fet cap diana. Al feu del Vila-real (victòria 1-5), va entrar quan l’equip blaugrana ja havia rebut el gol, va mantenir-se ferm i va fer una molt bona aturada en un xut de Pépé. Tampoc dimecres contra el Getafe (victòria 1-0) va encaixar; es va mostrar impecable durant tot l’enfrontament i va blocar, amb empat a zero, una perillosa rematada de cap de Carles Pérez.

És un repte per al sentinella de 25 anys, al club des que és infantil, ja que la campanya passada, quan va rellevar Ter Stegen –fora durant tres mesos per uns problemes a l’esquena–, no va convèncer. En 17 partits que va disputar, va encaixar 32 gols (17 en 10 matxs de lliga, 4 en 2 de Champions League, 4 en 2 de supercopa i 7 en 3 de copa). Ara vol reivindicar-se. I ho té a la mà. “Iñaki és el nostre porter número u i estic content amb el seu rendiment. Això és el que compta”, va assegurar Hansi Flick després del darrer triomf contra el conjunt azulón. “Confio en ell”, va reiterar el tècnic. També al vestidor li donen suport. “Estem molt contents que jugui Iñaki, però és una llàstima el que li ha passat a Marc. Tot i això, tenim plena confiança en Iñaki i estem amb ell”, va assegurar Pau Cubarsí.

Iñaki Peña, doncs, és indiscutible. Així serà fins que arribi un nou porter. Deco i Flick han decidit que en necessiten un altre per afrontar la temporada amb garanties. “Tenim Iñaki, que té 25 anys, i la resta de porters són molt joves, així que si passa alguna cosa hem de tenir experiència”, va argumentar l’entrenador alemany. L’escollit en aquest sentit és Wojciech Szczesny, de 34 anys, sense equip, ja que es va retirar a final del curs passat. El polonès ha acceptat el desafiament i serà la competència d’Iñaki Peña.

LES REACCIONS

Iñaki és el nostre porter número u i estic content amb el seu rendiment. Això és el que compta
Hansi Flick
TÈCNIC DEL BARÇA

LA DADA

És una llàstima el que li ha passat a Marc, però tenim plena confiança en Iñaki i estem amb ell
Pau Cubarsí
JUGADOR DEL BARÇA
0
gols
ha encaixat Iñaki Peña en els 135 minuts que ha disputat aquesta lliga, en què ha fet dues aturades de mèrit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)