Barça

Hansi Flick: “Tornaria a fer rotacions, no tenia cap altra opció”

El tècnic del Barça, Hansi Flick, ha comparegut en roda de premsa després de la derrota contra l’Osasuna (4-2). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Valoració del partit

“No ha estat el nostre millor partit. A la primera part hem comès molts errors, no és normal que juguem així. Hem fet moltes rotacions, i pot ser que ens hagi afectat. Però crec que era necessari fer aquestes rotacions, molts jugadors havien jugat molts minuts. Cuidar-los és la meva responsabilitat. Estem en el camí correcte i dimarts tenim un partit molt important a la Champions. Espero que ens vagi millor i puguem veure una altra cara de l’equip”.

Quin ha estat el seu missatge a la mitja part?

“En la segona part hem intentat capgirar el marcador. Hem disposat d’ocasions, però el penal ens ha fet mal. Hem d’analitzar-ho per poder millorar”.

Rotacions a l’equip

“Les tornaria a fer, no tenia cap altra opció. Després de l’aturada d’octubre tornaran molts jugadors. Ara tenim molts jugadors lesionats, però no és cap excusa. En la segona part s’ha vist que quan juguem bé, podem fer mal. Avui no hem tingut oportunitats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)