Barça

Test sense Aitana abans de la Champions

Femení. La catalana és baixa en la visita de les blaugrana al Madrid CFF (16 h), prèvia al partit de dimecres contra el City a Manchester

La superioritat del Barça en lliga fa que sembli complicat centrar-se en el partit d’avui a Madrid (16 h) tenint en l’horitzó l’estrena en Champions de dimecres a Manchester. Les de Pere Romeu visitaran el City en el que serà, a priori, el duel més exigent de la fase de grups, però abans volen sumar tres punts a Fuenlabrada contra el Madrid CFF.

Les blaugrana no s’han sentit mai, en els últims anys en lliga, dels compromisos de competició europea i volen mantenir aquesta dinàmica aquest any. Compten per victòries les quatre jornades disputades i esperen mantenir el ple de punts per continuar líders, sabent que el Madrid i l’Atlético tampoc han fallat fins ara. El repte a l’estadi Fernando Torres tindrà un extra de dificultat: no hi serà Aitana Bonmatí. La de Sant Pere de Ribes té un quadre catarral que li ha fet impossible viatjar, però se l’espera recuperada per poder jugar a Manchester. La seva absència és important, es tracta de la millor jugadora del món i va ser clau per desencallar l’últim partit del Barça a domicili a Sevilla.

Tot i això, la plantilla blaugrana és extensa i de garanties. De fet, Pere Romeu assegurava ahir que és probable que hi hagi rotacions, conscient que l’equip ha d’afrontar cinc partits en quinze dies. Però el mateix entrenador va deixar clar que ara estan centrades en aquest partit, alertant que “el camp del Madrid CFF sempre és un camp exigent i complicat” i que exigirà la millor versió del seu equip si es vol endur el triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)