Barça

Ferran Torres, dos mesos KO

Infermeria. El valencià té una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa dreta que es va fer en el partit davant l’Alavés

L’única mala notícia del triomf del Barça al camp de l’Alavés va ser la lesió de Ferran Torres. El valencià va haver d’abandonar el terreny de joc al minut cinc de partit després de notar molèsties musculars fent una passada. Aquest dilluns el jugador va passar proves mèdiques a Barcelona i es va confirmar que té una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa dreta.

El club, a diferència de casos anteriors, no va especificar el temps de recuperació i va detallar que “el retorn als entrenaments vindrà marcat per la seva evolució”. Tot i això, pel tipus de lesió i precedents amb altres futbolistes, tot indica que estarà KO un parell de mesos. Podria ser menys, no són pocs els casos que han permès recuperar aquesta lesió en cinc o sis setmanes, però el mateix Ferran va fer-se un trencament d’aquest tipus a principis dany i no va reaparèixer fins vuit setmanes més tard.

El futbolista, convocat per Luis De La Fuente, no podrà viatjar amb la selecció espanyola en aquesta aturada. Es perdrà els partits de la Lliga de les Nacions davant Dinamarca i Sèrbia. Malgrat el seu baix nivell com a blaugrana, Ferran és intocable en les llistes d’Espanya, amb la qual ofereix sempre un bon rendiment, a més de demostrar-hi un idil·li amb el gol.

També és una molt mala notícia per al Barça, tot i que no està donant allò que se n’espera. És una nova baixa per a Flick, que podria recuperar Olmo i Fermín després de l’aturada, però que perd un recurs ofensiu en un tram de calendari realment exigent. A més, Ferran ha estat fins ara una peça valorada en els plans del tècnic alemany. Ha jugat els deu partits en els quals ha estat disponible en aquest mes i mig, sis com a titular i en dos completant els noranta minuts.

Horaris de la 13a jornada, definits

La Lliga ha fet oficials els horaris de la 13a jornada del campionat, la darrera prèvia a l’aturada de seleccions del mes de novembre. Seran els darrers compromisos internacionals de l’any. La 13a jornada es jugarà el 9 i el 10 de novembre.

L’Espanyol serà el primer català a jugar, ho farà el dissabte 9 a l’RCDE Stadium davant el València a partir de les 18.30 h. El Girona visitarà el camp del Getafe, el Coliseum Alfonso Pérez, a les 21 h del mateix dissabte. Finalment, el Barça jugarà al Reale Arena de San Sebastià davant la Real Sociedad el diumenge 10 a les 21 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)