Barça

Amb números del millor Lewandowski

Robert Lewandowski viu un moment dolcíssim, dels millors de la seva carrera, als 36 anys. I és que l’inici golejador que està protagonitzant en la lliga –10 gols en nou partits– és a l’alçada de les millors temporades de la seva trajectòria. I aquestes van ser les tres anteriors al seu aterratge al Barça, l’estiu del 2022. Així, el curs 2019/20, el del triplet amb Hansi Flick a la banqueta, l’ariet polonès va finalitzar la Bundesliga amb 34 dianes, anotades en 31 participacions, i quan es portaven nou jornades de campionat n’acumulava 13. En la següent edició de lliga, la campanya 2020/21, va acabar amb 41 gols en 29 partits, i a aquestes alçades de torneig en sumava 12. I, finalment, en l’última temporada amb l’equip bavarès, la 2021/22, que va marcar 35 gols en la lliga en 34 jornades, a la novena en portava els mateixos que ara, 10.

Destacat en el Pitxitxi

Tot plegat, ha impulsat el davanter culer a liderar amb suficiència la taula de golejadors de la lliga. Ara mateix és el pitxitxi del campionat, amb quatre d’avantatge sobre Ayoze Pérez (Vila-real), que en suma 6; i cinc del seu company Raphinha, de Kylian Mbappé (Real Madrid) o Giovani Lo Celso (Betis), que n’han també fet 5 en sis partits disputats.

DEU I EN SOLITARI

L’immediat perseguidor del polonès com a màxim golejador és Ayoze, amb sis

El 9 juga avui amb Polònia contra Portugal; Lamine Yamal, Cubarsí i Pedri, amb Espanya contra Dinamarca

Robert Lewandowski comença avui (20.45 h) a rodar amb Polònia. El combinat entrenat per Michal Probierz s’enfronta a Portugal, en un duel corresponent a la Nations League que es diputarà a l’estadi nacional de Varsòvia. D’altra banda, hi ha tres culers més que tenen partit també avui de la mateixa competició. D’aquesta manera, a la mateixa hora (20.45 h) Lamine Yamal, Cubarsí i Pedri, amb Espanya, se les hauran amb Dinamarca, a l’estadi Enrique Roca de Múrcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)