Barça

Laporta galleja i demana unitat

Club. El president reivindica la feina de la seva junta i diu que el club està millor que quan van entrar i que continuen en el camí indicat

El president del Barça, Joan Laporta, torna a reivindicar la feina de la seva junta directiva: “Estem millor que quan vam entrar, el club ara guanya diners més que no en gasta.” Laporta ha posat la mirada en la pròxima assemblea i demana als socis que “donin estabilitat institucional aprovant els pressupostos.” Tot plegat, en una entrevista a El pòdcast del president, que emet Barça One.

El president ha repassat l’actualitat del club. Ha assegurat que l’assemblea arriba en un bon moment: “Estic content perquè el barcelonisme és feliç.” Laporta afirma que el model de propietat del club no canviarà: “Amb nosaltres no hi ha risc. Ens motiva que el Barça sigui dels seus socis, ens fa genuïns.” A aquests precisament els demana unitat, fent referència a les opinions contràries a la seva feina dels grups opositors: “Aquestes proclames apocalíptiques crec que són equivocades. Creen una realitat que no és, som el club que està millor a Europa.”

En termes econòmics, deixa clar que no està preocupat i destaca l’acord amb Nike: “Serà el millor contracte del món del futbol.” Defensa que no s’ha venut mirant els comptes: “M’han vingut a comprar Lamine per 250 milions i vaig dir que no, volíem mantenir l’equip.” En aquest sentit, detalla que treballen en les renovacions d’Araujo, De Jong, Pedri i Gavi.

LA FRASE

Van venir a comprar Lamine Yamal per 250 milions fa sis mesos i vaig dir que no
Joan Laporta
president del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)