Barça

“Avui jugarà Iñaki Peña”

Hansi Flick. Entrenador del Barça

El gran interrogant per al partit d’avui era veure qui jugaria a la porteria del Barça. Hansi Flick va esvair ràpidament els dubtes. “Estic content que Szczesny digui que està llest, això està bé, però no tinc pensat fer rotacions a la porteria. No hi ha raó per canviar de porter. Iñaki jugarà demà [avui] i dimecres. Hi tenim plena confiança, s’està entrenant molt bé”, va assegurar el tècnic alemany en la roda de premsa prèvia al duel.

Hansi Flick també va ser molt clar a l’hora de confirmar els retorns de Fermín, Dani Olmo i Gavi, pràcticament un any després de la lesió que es va fer amb la selecció espanyola el novembre del 2023. “Per a Gavi és un pas molt important. Segurament estarà a la banqueta i veurem què passa. Té molt bona mentalitat”, va dir l’alemany. “Amb Fermín passa el mateix i segurament podrà jugar. Dani estarà a la banqueta, però ens centrem més en el dimecres”, va afegir, posant el focus en el matx de Champions contra el Bayern, en el cas del terrassenc.

Hansi Flick també va parlar de la situació de Lamine Yamal, un dels jugadors que acumula més minuts a les cames i que podria descansar aquesta nit. El tècnic va agrair al seleccionador Luis de la Fuente que el deixés tornar a Barcelona després d’haver acabat amb molèsties el primer partit contra Dinamarca. “Lamine està preparat per jugar. El descans i els tractaments que ha rebut li han anat molt bé. També vull donar les gràcies al seleccionador. Va ser una bona decisió”, va dir Flick. També es va referir a Ansu Fati. Per les seves paraules, no sembla que avui pugui ser titular. “Ansu ha evolucionat bé i la veritat és que també és una opció que jugui. Juga com a 11, però Raphinha també hi és i fins ara ho ha fet espectacular.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)