Barça

Flick: “Estem molt contents, pel nivell de l’equip i per Gavi”

Hansi Flick ha comparegut en roda de premsa després de la golejada del Barça davant el Sevilla al Lluís Companys (5-1). L’alemany ha parlat del nivell de l’equip, de noms propis i del calendari que arriba.

Importància de la victòria pel calendari

“Tots els partits són importants, no només contra els equips més grans, avui ho era. Era difícil, pel rival i sent després de l’aturada. Estem molt contents pel nivell dels jugadors i pel retorn de Gavi. Ha sigut increíble veure l’afició amb ell, pell de gallina.”

Lesió Eric Garcia a l’escalfament i De Jong

“Avui no era una opció que jugués DeJong, el partit estava per altres coses, perquè Gavi tingués sensacions. Eric ha tingut problemes, però crec que no serà important, potser estarà pel proper partit.”

Gavi i la seva empenta

“L’objectiu era estar a la banqueta, els minuts han sigut un regal. Tots estem contents. La intensitat ha sigut molt bona, és la seva manera de jugar. És així.”

Lewandowski - Kane dimecres

“És una batalla d’equips, no de jugadors. Estic molt feliç amb Lewandoewski. Més enllà dels gols, té molt bona relació amb els altres jugadors al camp, s’hi entèn molt bé. Demà començarem a pensar en el Bayern.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)