Barça

Hansi Flick

Entrenador del FC Barcelona

“El passat no val per a res; el que val és l’aquí i l’ara”

Hansi Flick va aparèixer, com de costum, somrient a la sala de premsa de la ciutat esportiva Joan Gamper. Un cop assegut, va posar-se els auriculars per respondre les preguntes en alemany –al contrari que en la lliga, en què respon en anglès– a les portes del que és un partit molt especial per a ell. “El Bayern és la meva vida”, va dir. “Allà, vaig jugar-hi i també entrenar-hi. En tinc molt bon record però ara hi ha un nou capítol a la meva vida, que és el Barça, i estic molt content de ser aquí”, va afegir.

L’entrenador va referir-se també al paper de bèstia negra que ha adoptat darrerament el conjunt bavarès amb el Barça. Ell, de fet, era el preparador dels muniquesos en el fatídic 2-8 del 2020. “El passat no val per a res; el que val és l’aquí i l’ara. En el que va passar no hi podem influir, però sí que podem influir en el que passi en aquest partit. Volem guanyar el Bayern”, va manifestar. “Té un joc dominant, imposa el seu estil amb la seva qualitat, sempre ha estat així i aquest any també; és el seu ADN”, va continuar l’alemany, que no va voler donar pistes de com afrontarà el matx l’equip que orienta: “Hem de mantenir la idea de com volem jugar a futbol. Serà important pressionar bé a dalt i també defensar bé al darrere. Hem de cometre el mínim d’errors possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)