Barça

El protagonista

Robert Lewandowski

Punxó al Bernabéu

El Barça va aconseguir una victòria vital a l’estadi Santiago Bernabéu, on Robert Lewandowski es va convertir en el gran protagonista del partit amb un doblet espectacular que va consolidar l’equip com a líder destacat de la lliga espanyola. Amb aquesta actuació, el polonès va demostrar, una vegada més, que a les seves mans hi ha el futur de l’atac culer, acompanyat de la seva innegable experiència.

El primer gol de Lewandowski va arribar en el minut 54, en una jugada magnífica en què va aconseguir desmarcar-se amb una habilitat excepcional. El davanter es va plantar en una acció d’un contra un davant del porter Andriy Lunin i va aconseguir enganyar-lo amb una gran definició que va deixar el públic culer enèrgic i ple d’alegria. Aquest primer gol va ser un moment decisiu en el partit, ja que va marcar l’inici de la reacció blaugrana després d’un primer temps força equilibrat. Només dos minuts després, Lewandowski va tornar a fer acte de presència en el marcador. En una jugada ben construïda, gràcies a una excel·lent centrada a l’àrea, el polonès va demostrar qualitat rematant de cap i oportunisme per aconseguir el seu segon gol del partit, un doblet que va enfervorir els seguidors del Barça. Amb aquesta actuació, Lewandowski es va estrenar marcant contra el Madrid en la lliga, un fet que sens dubte quedarà gravat a la memòria dels aficionats. Amb aquests dos gols, el jugador n’acumula un total de disset i dues assistències en catorze partits aquest curs, amb dinou contribucions en totes les competicions. Amb 36 anys, el davanter polonès es mostra més decisiu que mai per a l’equip i demostra així que l’edat no és un impediment per rendir a un nivell alt. La seva presència al camp aporta una confiança i un lideratge essencials per a un equip que busca el títol de lliga. La celebració del primer gol va ser un moment memorable, amb Lewandowski quiet davant de tota la graderia del Bernabéu, un gest que reflecteix la seva confiança i caràcter. Aquestes accions són les que fan del polonès un jugador especial, capaç de mantenir la calma en els moments més intensos. Amb el seu doblet, Lewandowski s’ha convertit en el 25è jugador a anotar més de deu gols contra el Madrid en tota la història del club. Aquesta llista inclou noms il·lustres com Leo Messi, Luis Suárez i Samuel Eto’o, entre d’altres. A més, el polonès ha fet tres gols més que la parella Vinícius-Mbappé en la lliga, fet que constata la seva importància. Ahir, Robert Lewandowski va ser el punxó al Bernabéu contra un Madrid en blanc.

2
gols
al Bernabéu va fer ahir en 2 minuts.
14
gols
en 11 partits.
3r
màxim golejador
de les cinc grans lligues europees.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)