Barça

Ancelotti: “El marcador no reflecteix el que s’ha vist al camp”

Carlo Ancelotti ha comparegut en roda de premsa després de caure golejat pel Barça en el clàssic del Bernabéu.

Partit

“Fins el primer gol ha sigut igualat. Hem tingut oportunitats, hem fet una primera part amb intensitat, ens ha faltat una mica d’encert. Podríem haver agafat avantatge. Els seus dos gols seguits ens han tret l’energia. Ha començat un altre partit. Estem dolguts, és difícil. Toca seguir lluitant i treballant, no ho hem de tirar tot per terra, no hi ha res a tirar. Hem de fer autocrítica, és fonamental. La temporada és molt llarga, no hem d’abaixar els braços. Hem d’aprendre de la derrota i remuntar el desavantatge que tenim.”

Mbappé

“Sabíem que utilitzarien la línia alta, per poc no ho ha aprofitat. És normal caure en fora de joc amb una defensa així. Ha tingut oportunitats, li ha mancat encert.”

Enfrontament amb la banqueta del Barça en el quart gol

“Ha sigut un tema amb l’assistent de Flick, no amb Flick. No ha sigut un senyor l’assistent celebrant el gol de cara a la nostra banqueta. Flick hi estava d’acord.”

Plantejament

“No em penedeixo del plantejament. Crec la primera part ha sigut bona, els hem pressionat bé i hem tingut oportunitats. És un moment dur, sobretot quan el perds després de 42 partits invicte.”

Diferència entre els dos equips

“El resultat no reflecteix el que ha passat al camp. Han merescut guanyar, per l’encert que han tingut. Però ens hauríem pogut avançar. El partit fins al primer ha sigut igualat.”

Fores de joc

“Ho sabíem. Hi hem caigut 12 vegades, però hem tingut quatre oportunitats de mà a mà amb el porter, però no hem marcat.”

Preocupació

“Estic preocupat per la derrota, però ens hem d’aixecar. La darrera vegada que vam perdre 0 a 4 amb el Barça vam guanyar lliga i Champions, no estarem molt lluny de la temporada anterior.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)