WNBA

Ibekwe, amb el campió

WNBA. L'alera de l'Spar Citylift Girona ha firmat contracte amb Los Angeles Sparks i s'hi incorporarà quan acabi la Lliga Femenina

Ify Ibekwe ha pres una decisió que podria reorientar el seu futur esportiu. L'alera de l'Uni ha firmat contracte amb Los Angeles Sparks, l'equip campió de la WNBA. S'hi incorporarà quan acabi la Lliga Femenina, que té previst el tercer partit de la final per al 3 de maig.

Fins ara, el costum d'Ibekwe era passar l'estiu jugant a Austràlia una lliga menor, però des que ha canviat de representant la seva ambició esportiva sembla que ha fet un salt qualitatiu i està disposada a no renunciar a la competició que, pel seu nivell esportiu, li correspon, que és la WNBA. Però també és probable que aquesta decisió representi una dificultat afegida per a l'Uni a l'hora d'establir negociacions de renovació.

Les Sparks han anunciat la renovació d'Alana Beard, Essence Carsson i Candace Parker, i també l'arribada de Tiffany Jones, Avery Warley i Jamie Weisner, a més d'Ibekwe. Per descomptat, se n'hi afegiran més. Molt probablement Chelsea Gray, Jantel Lavender i Nneka Ogwumike hi continuaran. L'equip debutarà el 13 de maig contra les Storm de Seattle, justament l'equip que la va triar en la segona tanda del draft del 2011.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)