FCBQ

Triomf treballat amb un ritme alt de joc

Copa Cat. fem. (ascens). La defensa en zona 2-3 local no evita la victòria gironina

CN TERRASSA 46 GEIEG 54

CN TERRASSA:Ramírez (12), Smith (10), Hidalgo (4), Trabal (5) i Arch (2) –cinc inicial–; Crump (11), Feliu (2), Morales, Riera, Garriga. 2 triples: Ramírez i Hidalgo. 5/9 en tirs lliures. 12 faltes.GEIEG GVC GAESCO:Jòdar (6), Ivorra (4), V. González (8), Comella (16), Serra (6) –cinc inicial–; Bou (8), Xargay, B. González (2), Bagaria, Mayoral (4), Gallegos (3). 4 triples: 2 Comella, 1 Jòdar i Gallegos. 8/11 en tirs lliures. 11 faltes.PARCIALS:17-20, 13-10, 8-12 i 8-12.COMENTARI:Victòria treballada de les dones de Joan Pau Torralba, que van desplegar un alt ritme de joc des del salt inicial per castigar la limitada rotació local. Pressió i dos contra un van ser la recepta grupista per fer mal en el primer quart, en un inici jugat amb moltes possessions. Va ser la defensa en zona 2-3 del Terrassa la que va aturar la intensitat visitant en el segon període. El GEiEG va fallar massa tirs alliberats i al descans el partit encara era totalment obert amb l'empat a 30. En la represa les gironines van corregir aspectes defensius per aturar la base rival, Ramírez. Les grupistes van poder córrer i desplegar una zona ‘press', amb dos contra un, per assolir avantatges de vuit punts quan faltava poc més d'un quart. A tres minuts del final, el Terrassa encara tenia possibilitats, però el GEiEG va saber tancar l'enfrontament des del tir lliure i amb bones decisions.