FCBQ

Reacció de qualitat

Copa Cat. fem. (permanència). Victòria de les banyolines a domicili amb un brillant tercer quart (3-20), després de dues derrotes

SESE 46 BENCRIADA 53

SESE:Cuní (22), Vega (9), Rueda, Barceló (10) i Rodríguez –cinc inicial–; Esquinas, Santiago, Hort, Altier, Rosell, Ribera (5) i Barral (2). 9 triples: 4 Cuní, 2 Vega, Barceló, 1 Ribera. 7/12 en tirs lliures. 19 faltes personals. Eliminades: Barceló i Ribera.BENCRIADA:N. Trabal (12), Llagostera (9), Ferreiro (6), Valera, Thió (4) –cinc inicial–; Gallegos (4), Cantero (5), Duch (13), Comte, Serrinat. 5 triples: 3 Duch, 2 Ferreiro. 8/14 en tirs lliures. 19 faltes personals. Eliminada: Cantero.PARCIALS:19-16, 8-6, 3-20 i 16-11.COMENTARI:El Bencriada va sumar el primer triomf de la segona fase amb una victòria sòlida i brillant a domicili, a la pista d'un clàssic. Un SESE que va sortir ple d'inspiració, amb quatre triples consecutius només començar el partit (12-6). Les banyolines van reaccionar pressionant més el rival i amb ajustos defensius. A més, les de Ventura van insistir en el joc interior, cercant l'equilibri dins-fora i aprofitant els espais. El resultat va ser un 27-22 al descans, que es va trencar amb un sotrac en el tercer quart. La zona local va ser aniquilada pel Bencriada amb un recital de lectura ofensiva i defensiva: 3-20. Amb 12 d'avantatge, les visitants no van patir gaire en el darrer període, tot i que el SESE es va posar a quatre punts. Amb tranquil·litat, les de Banyoles van saber tancar el triomf des del tir lliure.