FCBQ

El Salt B paga una mala primera meitat

SPASS SALT B 62 ADEMAR 68

SPASS SALT B:Ferragut (4), Mateu , Ballester (5), Carrera (2), Barnada (4) –cinc inicial–; Capell (11), Jurado, Guardiola (2), Busquets (18), Piqueras (7), Ballell (9) i Rodríguez. 10 triples: 5 Busquets, 3 Ballell, 1 Ferragut i Ballester. 12/19 tirs lliures. 20 faltes.MARISTES ADEMAR:Oleart (15), Díaz (15), Martínez (2), Quintana, Ndemensogo –cinc inicial–; Garcia (8), Giménez (17), O. Franch (6), Francisco (3), Teruel (2), R. Franch i Duran. 13 triples: 4 Giménez, 3 Díaz, 3 Oleart, 2 O. Franch i 1 Francisco. 13/16 tirs lliures. 20 faltes.PARCIALS:9-16, 13-19, 21-13 i 19-20.COMENTARI:La mala sortida saltenca va condicionar un enfrontament en què els locals van topar amb un rival molt inspirat des de la línia de tres. Després del descans, el Salt va millorar i va apropar-se en el marcador en diverses ocasions. Però tres triples consecutius de Giménez i la precipitació del conjunt gironí en els minuts finals van evitar la remuntada.