FCBQ

La pròrroga condemna el Quart

mataró 77 quart 70

MATARÓ:Puig (12), Serra (8), Juanola (10), Traver (23) i Cuixart (7) –cinc inicial–; Hola (6), Colomé (11), Tarragó, Varela. 8 triples: 3 Colomé i Traver, 1 Puig i Cuixart. 19/24 en tirs lliures. 25 faltes personals. Cap eliminat.QUART BICENTURY:Casadevall (8), Molina (6), Cadwell (15), Iborra (7), Heras (21) –cinc inicial–; Bosch (4), Candelario (6), Toll (3), Portes. 5 triples: 2 Heras, 1 Molina, Cadwell i Iborra. 13/27 en tirs lliures. 22 faltes personals. Cap eliminat.PARCIALS:15-21, 13-18, 19-15, 18-11 i 12-5.COMENTARI:El Quart Bicentury va perdre en la pròrroga en un partit molt ajustat, en què el mal percentatge dels visitants en el llançament de tirs lliures els va passar factura. Fins a 14 tirs lliures van fallar els quartencs. Heras va ser el més destacat del conjunt gironí amb 21 punts, mentre que per part dels locals Traver (23 punts) va ser tot un malson.