Més bàsquet

Bàsquet

Pretemporada

El Barça continua invicte a França

Pretemporada. Va tombar el València i jugarà avui la final de l’Appart City Cup a Nantes contra el Nanterre

BARÇA 69 VALÈNCIA 63

BARÇA LASSA:Pressey (12), Kurucs, Sanders (6), Moerman (5), Tomic (12) -cinc inicial-, Marc Garcia (10), Vezenkov (7), Font (3), Diagné (8), Sergi Martínez, Gerun (6), Dedovic i Figueras. 23/39 de 2. 5/11 triples (1 Garcia, 1 Pressey, 1 Vezenkov, 1 Font i 1 Moerman). 8/12 lliures. 33 rebots (10 Moerman) i 83 de valoració (14 Tomic).VALÈNCIA:Llompart (5), Puerto, Green (11), Thomas (14), Pleiss (11) -cinc inicial-, Vera (4), Abalde (8), Ferrando, Rafa Martínez (6) i Doornekamp (4). 21/41 de 2. 2/13 triples (1 Llompart i 1 Rafa Martínez). 15/23 lliures. 22 rebots (9 Pleiss) i 54 de valoració (19 Pleiss).PARCIALS:17-11, 17-16 (34-27); 14-13 (48-40) i 21-23 (69-63).

El Barça de Sito Alonso continua invicte en la pretemporada i avui jugarà la final de l’Appart City Cup de Nantes (15 h, Barça TV) contra el Nanterre, que es va desfer del Mònaco (88-83) en l’altra semifinal. Els blaugrana van derrotar el vigent campió de l’ACB, el València. El duel estava descafeïnat per les absències massives dels dos equips: Hanga, Seraphin, Rice, Koponen, Navarro, Oriola, Heurtel, Claver i Ribas, per part del Barça, i Sastre, Diot, Dubljevic, San Emeterio i Vives per part del València. Però, resultat a banda, el matx va servir per poder veure les línies mestres que vol Sito del nou Barça. Els blaugrana, que sempre van anar guanyant, van tenir en Pressey el gran motor tot i fer-ho més en accions individuals que en la direcció. Sito va fer èmfasi en el duet Tomic-Moerman, que va dominar amb solvència tot i la feina de l’exblaugrana Pleiss, massa sol tot i el despertament final de Will Thomas en el darrer quart. Sito va donar molts minuts als joves amb bon nivell, Gerun i, sobretot, Atoumane a la pintura. La intensitat va tornar a ser el segell del Barça, i l’únic dels 14 jugadors que no va tenir minuts va ser Samanic, del Barça B.

La Penya juga contra el Múrcia

Jugarà a Sant Julià de Vilatorta (18 h), on divendres ja hi va disputar la semifinal de la Lliga Catalana contra el MoraBanc Andorra. La Penya s’enfrontarà amb l’UCAM Múrcia de l’exblaugrana Brad Oleson, que ahir també va jugar al mateix escenari contra el Manresa. Serà el segon amistós oficial dels de Diego Ocampo. Ja hi haurà Gielo, arribat de l’europeu, però no se sap si jugarà tot i ser-hi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)