Més bàsquet

Bàsquet

Champions League

Qui perdona ho paga

Champions League. El Divina Joventut desaprofita 15 punts de renda (34-19) i el Kataja obliga la Penya, que viatjarà sense Rouff, Gielo, Gudul i Noguès, a una remuntada complicada

Caldrà remuntar. El Divina Joventut va desaprofitar el factor pista i va cedir quatre punts en un partit en què va desaprofitar 15 punts de renda en la primera meitat. Tot i que semblava que els verd-i-negres tenien encarrilada l’eliminatòria, i fins i tot els més optimistes pensaven en l’opció de deixar encarrilada la sèrie, va ser llavors quan es va topar en la crua realitat: qualsevol equip et pot donar un disgust. Avui, viatge complicat i demà, sense temps de lamentacions, la primera final del curs a tres mil quilòmetres de Badalona.

Els de Diego Ocampo han marxat avui amb les baixes confirmades de Gielo, Rouff i Nogués, a la qual s’hi afegeix la de Gudul, que com que té el visat per jugar a Espanya no pot viatjar per Europa. A més, Kulvietis, que ahir tampoc va poder jugar perquè té el colze inflamat. Viatjarà però de la seva evolució depèn el fet de si finalment juga o no. Tot sembla negatiu, però la Penya vol demostrar a Finlàndia que és millor que un equip farcit de nord-americans i amb dos bases que són la gran referència.

El Kataja va portar a terme a la perfecció el seu pla inicial. Jugant al seu estil, tot i topar amb un imparable Jordan (8 punts seguits). Els finlandesos no tenen un referent interior com el jamaicà, però van saber tancar-se fent fins i tot un tres contra un per aturar-lo. Els verd-i-negres jugaven còmodes i agafaven 15 punts de renda (30-15) que es mantindrien fins al 34-19. Va ser llavors que va arribar un parcial final de 2-15 que va deixar un igualat 36-34. La Penya havia desaprofitat un bon coixí, va perdre la cara i els finlandesos van créixer. Al segon temps, tot i que la Penya va estar al davant, no es va sentir còmoda. Al tram final el Kataja es va posar al davant i va aprofitar els nervis locals per acabar capgirant el marcador i endur-se quatre punts de renda, un botí inesperat per tothom.

L’equip marxa avui

Sense temps per descansar, aquest matí l’expedició verd-i-negra ha marxat cap a Jonsuee. Per arribar fins a l’escenari del matx l’equip farà dues escales –de tornada seran tres– i arribaran al vespre.

ELS VESTIDORS

Els seus dos bases han estat el motor, han anotat i generat; nosaltres hem atacat iniciant els atacs als 14 segons de possessió
No hem estat sòlids en defensa; no hem estat consistents i això s’acaba pagant
Diego Ocampo
TÈCNIC DEL DIVINA JOVENTUT
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)