Més bàsquet

Definida la fase de grups

Champions League. Les eliminatòries prèvies de la tercera competició europea finalitzen i dimarts arrenca la fase regular

El Pinar Karsiaka turc, el Juventus Utena lituà, el Ludwigsburg alemany, el Capo d’Orlando italià, el Rosa Random polonès, el Telekom Bonn alemany, el Nanterre francès i l’Estudiantes espanyol són els vuit equips que es van classificar dilluns per a la fase de grups de la tercera competició europea, el torneig amb més nivell dels que organitza la FIBA i que dimarts enceta la fase regular.

Superades les tres eliminatòries prèvies –el Divina Joventut va caure en la segona contra el Kataja finlandès, eliminat després pel Telekom–, el grup A estarà format pel Mònaco, el Hapoel Holon, l’UCAM Múrcia, l’Enisei, el Sàsser, l’Oldenburg i els esmentats Karsiaka i Utena. Quant al B, el componen el Gaziantep, el Chalon, l’Iberostar Tenerife, que és el defensor del títol, el Neptunas, el Ventspils, el PAOK i el Ludwigsburg i el Capo d’Orlando. El grup C està format per l’AEK d’Atenes, el Venècia, l’Olimpija Ljubljana, el Medi Bayreuth, el Banvit, l’Estrasburg, el Rosa Random i l’Estudiantes; mentre que el grup D l’integren l’Avellino, el Besiktas, l’Stelmet Zielona Gora, l’Oostende, el Nymburk, l’Aris Salònica i el Telekom i el Nanterre.

En la primera jornada, l’Estudiantes de Salva Maldonado visita l’AEK i l’Iberostar de Ferran Bassas el Ventspils, mentre que el Múrcia rep el Hapoel Holon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)