FCBQ

El Palamós encara no sap què és guanyar

1a catalana masculina.

palamós 70 salt b 77

PALAMÓS:Juanola (13), Ureña (13), Marcos (4), Jordà i Ayachi (24) –cinc inicial–; Ferré (3), M. Latorre (4), Iruela (5), R. Garcia, A. Latorre (4), Alonso i Parejo. 8 triples: 3 Ayachi, 2 Ureña i 1 Ferré, Juanola i Iruela. 16/20 tirs lliures. 23 faltes.SALT B:Martínez (2), Capell (7), Pérez (18), Guardiola (17) i Ballel –cinc inicial–; Artíz (15), Manzano (4), Carrera (4), Portador, Mateu (6) i Boadella (4). 6 triples: 3 Guardiola i 3 Artíz. 17/24 en tirs lliures. 23 faltes. Eliminat: Pérez.PARCIALS:20-22, 17-11, 19-21 i 14-23.COMENTARI:El Palamós va tornar a caure, aquest cop a casa davant del Salt B, i encadena la cinquena derrota. El partit va començar igualat amb un ritme d’anotació alt. De fet, al final del primer període es reflectia un ajustat 20-22 al marcador. En el segon quart, els palamosins van poder obrir un petit avantatge de 4 punts, amb el qual es va arribar al descans (37-33). Finalment, els locals van acabar firmant un mal últim període (14-23) que els va condemnar a la derrota.