FCBQ

El GEiEG desconnecta i acaba caient contra el Sabadell

1a catalana femenina. Les gironines van ser superiors durant els primers 20 minuts però després de la represa no van mantenir el ritme

CN SABADELL 65 GEIEG B 52

CN SABADELL:Prunera (3), Mayor (16), Álvarez (2), Jara (2), Barnes (28), Rodríguez —cinc inicial—; Sans (1), Rodríguez A, Roig, Rosell, Andreu (10). 5 triples: 2 Prunera i Mayor i 1 Andreu i Barnes. 17 faltes . 20/23 en lliures.GEiEG B:Artigas (4), Bataller (6), González (2), Ripoll (13), Condom (6) —cinc inicial—; Formatjé (3), López (8), Solé (1), Sargatal (4), Quera (4). 3 triples: 1 López, Formatjé i Ripoll. 22 faltes . 11/16 en lliures.PARCIALS:6-16, 17-17, 22-7 i 20-12.COMENTARI:Derrota sorprenent del GEiEG, que va acabar cedint el partit tot i haver-se imposat en els dos primers parcials. Després de la represa, les gironines van desconnectar i van rebre dos parcials demolidors: 22-7 en el tercer quart i 20-12 en l’últim període, que va acabar significant la quarta derrota de les gironines.