FCBQ

Un tercer quart per oblidar les enfonsa

Copa Catalunya. Les banyolines havien arribat al descans amb avantatge

BENCRIADA 44 GRAMENET 54

BENCRIADA:Ferreiro (10), Juvanteny (8), Thio (10), Corominola (3), Duch (8) -cinc-, Llagostera (2), Valera (3), Pla i Gallegos. 10/31 de 2. 3/21 triples (2 Ferreiro) i 15/22 tirs lliures.BÀSQUET DRAFT GRAMENET A:Nairin (8), Claudia (8), Ferreri (12), Davi i Meca -cinc-, Perezpaya (13), Ceña, Andrea (6), Caminal (4) i Clara. 13/43 de 2. 5/23 triples (2 Nairin) i 13/17 tirs lliures.PARCIALS:16-17, 17-13, 3-8, 8-16.COMENTARI:Un tercer quart per oblidar, en què les locals no van poder anotar més de 3 punts, va condemnar el Bencriada a la derrota després de fer una bona primera meitat de partit, en què les banyolines van arribar al descans amb un avantatge de 3 punts.