Europeu

Dikaioulaku amenaça el primer lloc

Europeu femení. Fins i tot perdent d’un contra l’amfitriona Letònia, Espanya evitaria els vuitens

37

valoració

contra Ucraïna

La selecció espanyola jugarà aquesta tarda (17.30 h, Teledeporte) contra l’amfitriona Letònia amb l’objectiu d’acabar primera de grup, passar directament als quarts de final i evitar haver de disputar el partit de vuitens. Això donaria més descans al conjunt de Lucas Mondelo. Fins i tot perdent d’un punt també aconseguiria l’objectiu.

Espanya, que pot ser des de primera fins a tercera de grup, ha derrotat Ucraïna i la Gran Bretanya i avui ha de frenar un equip que també té en joc la primera posició i que té com a principal perill Elina Dikaioulaku, que tot i els seus 1,72 m té una mitjana de 8,5 rebots, reparteix 7 assistències i anota 25 punts de mitjana. En el darrer partit la jugadora del Nadezhda d’Orenburg rus va acabar amb unes estadístiques escandaloses de 33 punts, 6 rebots i 7 assistències fent de tot i bé. Però Letònia no només és Dikaioulaku peqruè al seu costat té Zenta Melnika (15,5 de valoració) i Paula Strautmane (12,5), que són un perill.

Debutarà Vilaró?

Qui encara no ha fet el seu debut oficial és la barcelonina Andrea Vilaró, que tot i el premi de fitxar pel Perfumerías és l’única que no ha tingut cap minut. Però la resta de catalanes (Palau, Cruz, Domínguez, Casas i Xargay) estan sent la columna principal d’una selecció espanyola que ja té clar que aquest europeu serà molt competitiu. La montgatina Domínguez així ho subratlla: “El que ha quedat clar en només dues jornades és que qualsevol pot guanyar qualsevol, que hi ha moltes aspirants al títol i que hi ha màxima igualtat com s’ha vist amb algunes sorpreses que hi ha hagut.” De moment només hi ha quatre invictes: Espanya, Sèrbia, França i Hongria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)