FCBQ

Ara hi volen alçar el títol

Bàsquet. El Girona busca contra l’amfitrió, el Pardinyes (20 h), un lloc en la final de la lliga catalana LEB després de superar el Força Lleida

El Bàsquet Girona pot aconseguir la lliga catalana LEB al Barris Nord aquest cap de setmana si manté el to mostrat fins ara a la competició nacional.

Els gironins van guanyar diumenge a Fontajau contra l’Hospitalet (79-73), que l’havia derrotat en la final de fa un any a la competició de Plata a Santa Coloma de Farners. Ara, amb els sis equips que juguen a LEB, el triomf de dimarts passat amb el Força Lleida –l’únic català a Or aquesta temporada– a Barris Nord (73-87) permet els vermells de tornar a la capital del Segrià amb l’aspiració d’alçar-hi la vintena edició de la lliga catalana LEB.

“L’hem vist poc, estem centrats en la nostra preparació i si s’ha classificat té un gran mèrit i serà un rival difícil”, diu Àlex Formento sobre el Pardinyes, que va pujar d’EBA el curs passat i que també juga a casa, avui. Ho fa després del 54-56 amb el Barça B dijous en un partit que es reviurà la setmana que ve en l’inici de lliga a Lleida.

L’altra semifinal (18h) enfronta els campions de fa un any, el Prat a la lliga catalana Or i l’Hospitalet (Plata). La final és demà a les 19 h. “El més important és la feina que estem fent. Si a més els resultats ens acompanyen, ens reforcen”, afirma Àlex Formento sobre la trajectòria del seu equip amb vista al començament de la lliga, dissabte que ve a Fontajau amb el Menorca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)