FCBQ

Martínez és baixa per a la Lliga Catalana

Bàsquet. L’Spar Citylift confirma la lesió de la seva base

La sobrecàrrega muscular als isquiotibials que va impedir Núria Martínez participar en el partit a Palamós amb el BLMA (48-39) fa que la base titular de l’Uni sigui baixa, com a mínim, per a la final de la Lliga Catalana femenina demà al migdia a la Seu d’Urgell. La base es va sotmetre a diverses proves i els serveis mèdics de l’Spar Citylift en confirmen la lesió però ni el grau de gravetat ni el seu termini de recuperació –es determina en funció de l’evolució. Martínez (1,74m 1984), subcampiona d’Europa en l’europeu de 3x3 a Debrecen (Hongria) fa dos caps de setmana quan l’Spar Citylift ja s’entrenava, va seguir l’amistós amb el conjunt occità a la banqueta i vestida de carrer. La mataronina havia jugat el duel que tancava l’estada a Camprodon amb el Barça CBS dissabte passat (93-39).

Èric Surís va recórrer a Rosó Buch per completar la rotació amb Laia Palau en el lloc de base a Palamós. Júlia Soler va jugar 10 minuts –la presència de la base Laura Méndez i la pivot Laia Moya va ser més testimonial– i Adaora Elonu va tenir protagonisme com a alera. Un recurs que amb el primer títol oficial del curs, a la pista del Cadí, es pot repetir amb María Araújo, Tijana Ajdukovic i Mima Coulibaly a dins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)