FCBQ

CB Prat i Pardinyes, a la final de la lliga catalana LEB

Bàsquet. Un segon quart excel·lent dels pratencs (36-10), clau per assolir la victòria. Els lleidatans superen en la recta final al Bàsquet Girona amb dos triples decisius de Rubín de Celis i Duch

CB Prat i Pardinyes disputaran demà a partir de les set de la tarda la final de la XX lliga catalana LEB al Barris Nord de Lleida, després de superar les seves respectives semifinals davant L’Hospitalet (97-82) i el Bàsquet Girona (72-83).

Els pratencs han trencat el partit amb un segon quart demolidor. Un 36-10 de parcial ha donat la volta al menys 9 del primer acte, deixant al descans el triomf força encarat pels de Dani Miret (53-36). A la segona part, tot i la reacció del Torrons Vicens, el triomf no s’ha escapat al conjunt del CB Prat, gràcies en part als 19 punts de Marc Sesé i els 17 de Leo Cizmic.

Pel que fa a la segona semifinal, el Pardinyes ha marxat per davant gairebé tot el partit. A la primera meitat, el 9/17 en triples ha donat la iniciativa als de Gerard Encuentra. Els d’Àlex Formento, tot i reaccionar amb un 10-2 abans del descans (38-39), s’han desfonat al darrer tram al encaixar un parcial de 7-23, amb un gran Davis i dos triples decisius de Rubín de Celis i Duch.