Mundial

Ripoll reconeix el seu campió del món: Xavi Rabaseda

Bàsquet. “Puc dir amb la veu ben alta que sóc de Ripoll i que porto el nom del meu poble allà on vaig. Em sento molt orgullós de ser d’aquí” va dir en la recepció institucional

La sala Abat Senjust de l’Ajuntament de Ripoll va ser el marc de la recepció institucional al campió del món, Xavi Rabasseda, en un acte encapçalat per l’alcalde Jordi Munell. El consistori va entregar a l’aler del Gran Canària el llibre de la Portalada i va anunciar la seva intenció de concedir-li la distinció Guifré, que es dóna a persones de Ripoll que s’han dignificat per portar el nom de la vila arreu del món. “L’esport és un element que volem i estem promocionant posant les instal·lacions esportives a disposició no només d’entitats de Ripoll sinó a clubs i entitats d’arreu, que busquin un destí esportiu ja sigui per l’excel·lència de les instal·lacions, el clima i l’entorn i és un objectiu en el qual el teu nom també ens ajuda a posar Ripoll en el mapa en el món de l’Esport” va dir Munell, que hi afegia el desig que el campus que fa Xavi Rabaseda cada estiu a Ripoll es pugui perpetuar.

Raba es va mostrar sorprès i molt agraït de la rebuda que ha tingut a la vila que representa arreu, tal com ell mateix afirmava: “puc dir amb la veu ben alta que sóc de Ripoll i que porto el nom del meu poble allà on vaig. Em sento molt orgullós de ser d’aquí”. “És el meu èxit personal i col·lectiu més important, pocs pensaven que podíem guanyar, però aquest equip té molta ambició. Van caure els favorits i sabíem que era la nostra” hi afegia l’aler.

Rabaseda va signar el llibre d’Honor de Ripoll, va mostrar i, fins i tot deixar provar, la medalla d’or al públic assistent i també va signar una samarreta que es col·locarà al pavelló de l’Avellaneda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)