Europeu

El Sedis va sempre a remolc a Hongria (73-69)

Eurocopa femenina.Derrota contra un rival directe però manté el ’bàsquet-average’

El Sedis Cadí ha perdut a la pista de l’Aluinvent DVTK Miskloc hongarès (73-69) en un partit on les jugadores de Bernat Canut han anat pràcticament sempre a remolc. Tot i així ha pogut mantenir el bàsquet-average del partit disputat al Palau d’Esports de la Seu d’Urgell on va guanyar 94-72 tot i que a falta d’una jornada les hongareses tenen un triomf més.

El primer quart les lleidatanes s’han vist sorpreses per una sortida explosiva del seu rival (11-4) però ha reaccionat. El Sedis s’ha posat per davant 19-24 amb una cistella de Moore però no ha pogut mantenir l’avantatge. Al descans perdia 38-31.

Al segon temps les lleidatanes sempre han anat per darrer arribant a perdre de 13 punts (71-58) i tot i l’ajustat resultat final no ha tingut opció. Les millors del DVTK Miskloc ha estat Walker-Kimbrough amb 18 punts i Morrison amb 17 punts i 8 rebots. Per les catalanes Moore amb 17 punts i Wiese amb 12 han estat les més destacades.