Més bàsquet

El Sant Josep es queda

Bàsquet català. El club parroquial, que havia de deixar el pavelló dissabte, podrà acabar el curs a la seva pista després que l’Ajuntament avui estimarà el recurs que va presentar l’entitat

El Sant Josep tornarà, avui, als entrenaments al seu històric pavelló del centre parroquial. El president de l’entitat, Ibon Orrantia, va presentar, divendres, un recurs relacionat amb el tancament per manca de llicència del pavelló i l’alcalde de la ciutat, Álex Pastor, va fer un tuit en què assegurava: “Reunits els serveix jurídics de l’àrea de seguretat, govern i territori, em fan saber que, dilluns, es procedirà a l’estimació d’aquest recurs en pro de no generar indefensió als usuaris i preservar la seguretat jurídica de l’expedient.” Va ser la forma que va decidir l’alcalde de la ciutat per agafar el compromís públic i evitar així més actes de protesta. En aquest cas, la pressió social ha tingut força i això permetrà, ara, tornar a començar tot el procés que podria allargar-se un any o més, el que donaria temps a trobar solucions.

Què diu l’arquebisbat?

Ara, també caldrà escoltar què hi diu el propietari del centre parroquial, que va deixar clar que volia fer un geriàtric i que, ara, pot veure com se li retarda molt el seu interès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)