Més bàsquet

Vol allargar la ratxa a Lituània

FIBA Champions League. El Baxi Manresa, sense Tomàs, Mitrovic, Ferrari, Sakho i Cvetkovic, visita la pista del Lietkabelis amb l’objectiu de mantenir el lideratge i sumar la cinquena victòria en els últims sis partits entre Europa i l’ACB

El Baxi Manresa ja és a Panevezys (Lituània), on aquesta tarda (18 h, DAZN) defensarà el lideratge del grup contra el Lietkabelis després de la important victòria aconseguida a Badalona a l’ACB, que li ha permès sortir del descens de l’ACB. A l’equip lituà hi juga l’ex-Manresa Zeljko Sakic, però en l’expedició manresana no ha viatjat encara Pere Tomàs, encara de baixa. Mitrovic també s’ha quedat a Manresa per tenir un partit de descans, tot i no tenir cap lesió. S’afegeixen a les baixes de Ferrari i Sakho, per lesió, i Cvetkovic, que no està inscrit per a la competició europea.

El Lietkabelis buscarà la seva quarta victòria i també té confiança després d’arrencar la competició amb tres derrotes. El lituà del Manresa Dulkys ha fet una radiografia del rival del Baxi: “Té bones individualitats, però el seu punt fort més important és que juguen com a equip, juguen bé i amb intel·ligència. No serà fàcil jugar en aquell ambient. Tindrem possibilitats, hem començat a guanyar partits i a saber quins són els nostres rols.” També ha parlat del rival un Báez clau en el triomf a Badalona: “Estem millorant en detalls, tenim més estabilitat i menys alts i baixos durant els partits. Hem de procurar seguir fent el nostre joc, pensar en les nostres coses; això és el que ens està portant a guanyar partits a Europa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)