Eurocopa

La FIBA ajorna l’anada dels quarts de l’Eurocopa entre l’Spar Citylift i el Venècia

Bàsquet. L’organisme internacional ha de posar una nova data per al partit que s’havia de jugar demà passat

La FIBA acaba de fer oficial que el partit d’anada dels quarts de final de l’Eurocopa de l’eliminatòria de l’Spar Citylift, que s’havia de jugar aquest dijous a Venècia (19.30 h), queda ajornat fins a una nova data.

El motiu són les restriccions imposades per les autoritats italianes i el mateix estament internacional comunicarà una nova data per al partit.

Pendents del jutge

La FIBA ha comunicat alhora que el jutge únic de competició –el que va sancionar el Sopron i va permetre que l’Uni accedís a aquesta eliminatòria– haurà de resoldre el Dynamo de Kursk - Avenida. És el mateix cas que el Iekaterinburg - BLMA de l’Eurolliga. El club castellà va comunicar ahir a la nit que avui no viatjaria a Rússia seguint les recomanacions del govern de l’estat i després de mantenir diversos contactes amb la FEB. El Latas tampoc viatja seguint els recomanacions del govern francès. El motiu és que el govern rus fa controls de febre a l’aeroport i als passatgers que podrien estar infectats pel coronavirus s’han d’estar 14 dies aïllats.

Restricció de públic

L’anada de l’eliminatòria d’Eurolliga Fenerbahçe - Bourges es jugarà amb normalitat a Istambul i, la tornada, a porta tancada. Com el primer duel entra Praga i Schio. En canvi, el partit entre l’Asvel Lió i el Nadezhda es jugarà amb un màxim de mil espectadors. És el mateix cas que les eliminatòries entre Carolo i Landes i València i Castors Braine.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)