FEB

L’Uni vol el seu himne

Bàsquet. El club, que aquest 2020 fa quinze anys, obre un concurs amb el requisit que s’hi incloguin els valors intrínsecs de l’esport femení

L’Spar Citylift s’ha marcat com a objectiu, per a la seva tornada a la competició oficial a Fontajau, disposat d’un himne. Ho fa coincidint amb el confinament i amb la meitat de la plantilla a l’estranger en espera que la FEB es pronunciï de manera definitiva sobre el desenllaç de la competició oficial, suspesa pel coronavirus des de la copa (8 de març).

L’himne arribarà coincidint amb el quinzè aniversari de la fundació de l’Uni, que aquesta temporada fa deu anys que competeix en la màxima categoria estatal, i pel qual el club ha obert un concurs. El vencedor serà escollit pels aficionats des de les xarxes socials del club i per un jurat d’experts.

Els candidats han d’incloure, en la lletra, els valors intrínsecs de l’esport femení, l’orgull de formar part del club, pertànyer a la seva massa social i ser de Girona. Tot, per descomptat, des d’una mirada femenina. La peça ha de tenir una durada d’entre dos i quatre minuts.

Les bases del concurs estan publicades al lloc web de l’Uni, que obre el certamen a grups i a cantautors que podran enviar les seves propostes en vídeo.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)