FEB

Gerard Sevillano, renovat

Bàsquet. El Girona, que només tenia Albert Sàbat amb contracte, s’assegura la continuïtat d’un dels seus jugadors més decisius aquesta temporada per a la seva estrena a la LEB Or

El Bàsquet Girona ha renovat un dels jugadors clau en l’ascens de l’equip a la LEB Or, l’aler badaloní Gerard Sevillano (1994, 1,96 m), que passa a ser el segon jugador amb contracte per a la temporada vinent. L’altre és Albert Sàbat, que va signar per tres temporades. Aquesta és la segona operació del director esportiu, Jordi Plà i Comas, després del fitxatge de l’entrenador Carles Marco, substitut d’Àlex Formento.

Sevillano ha estat aquesta temporada un dels millors jugadors de la LEB Plata, tant en l’aspecte anotador com en el rebotador. Ha jugat 25 partits amb estadístiques excel·lents: 30,2 minuts per partit, 14,4 punts, 8,7 rebots, 2 assistències i 19 de valoració. El badaloní, a més, també té experiència en la LEB Or ja que va jugar tres temporades a Lleida (2014-2017).

Sevillano va anotar els dos tirs lliures que van forçar la pròrroga en el partit a la pista del Ponferrada que acabaria donant l’ascens a l’equip: “Vist amb perspectiva, certament van ser dos tirs molt importants perquè ara em faria molta ràbia no haver pujat per culpa d’aquells tirs. Recordo que va ser un partit duríssim tot i que no érem conscients del que ens hi jugàvem.” “M’hauria agradat pujar amb un play-off però crec que el premi ens el mereixíem.”

Acord ràpid

El jugador admet que la renovació estava cantada: “El club des del principi va mostrar la intenció de renovar-me i jo estic molt content de formar part d’aquest projecte; tinc moltes ganes que comenci la temporada per posar-me a prova.” Respecte a l’arribada d’un altre badaloní a l’equip, l’entrenador Carles Marco, el jugador considera que no tindrà cap problema per adaptar-se al joc que proposi: “Ens coneixem de vista, de fet som veïns i coincidim a Badalona sobretot als estius. Totes les referències que en tinc per amics que han jugat amb ell o que han treballat al seu costat són molt bones.”

Tot i que el Girona només té dos jugadors amb contracte i que hi ha moltes incògnites de com serà la LEB Or 2020/21, el jugador avança quina és la lliga que es pot trobar l’equip: “Hi ha equips debutants que solen patir molt però també n’hi ha que ho fan molt bé. En general és una lliga molt igualada i això pot jugar a favor nostre, tot i que és veritat que molts equips de la categoria tenen una millor infraestructura i jugadors més forts que els de la LEB Plata. Crec, però, que nosaltres tenim una base de club prou forta per afrontar la categoria sense problemes.”

Sevillano reconeix que ha viscut amb incertesa el període de confinament i d’aturada de la competició: “Per als jugadors no era fàcil; molts no teníem contracte, la FEB no decidia si pujàvem o s’hauria de reprendre la lliga i les informacions que ens arribaven eren contradictòries. Ens vam haver d’armar de paciència.”

PROTAGONISTA

El club tenia ganes que jo continués i jo també estic molt content de formar part d’aquest projecte
Amb Carles Marco som veïns a Badalona i tothom que el coneix me’n parla molt bé
Gerard Sevillano
Jugador del bàsquet girona
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)