FEB

Pep Busquets: “Venir a Girona és el millor per a mi”

Bàsquet. L’aler, cedit per la Penya, és la primera incorporació del Girona de Carles Marco, que de moment té quatre noms confirmats

El Bàsquet Girona va presentar la seva primera incorporació per a la LEB Or, l’aler Pep Busquets (1999, 2,01 m, Granollers), que ha estat cedit pel Joventut al club que presideix Marc Gasol. “Després de parlar-ne amb molta gent vam decidir que la millor decisió per a mi era venir a jugar a Girona, aquest és un projecte que m’atrau moltíssim”, va comentar el jugador, que ha acabat la temporada a l’Alacant.

Busquets farà la pretemporada sota les ordres de Carles Duran i l’1 de setembre s’incorporarà a l’equip que dirigirà Carles Marco. “Vaig tenir una llarga xerrada amb ell sobre el projecte i què puc aportar a l’equip. Les seves paraules també van ajudar a fer-me decidir per Girona”, assenyala Busquets, que té bones sensacions respecte a les possibilitats de l’equip. “La veritat és que tinc moltes ganes de jugar, crec que ens divertirem molt. Veig, a més, que el club té molt clar què vol de mi i també té molt clara quina serà l’estructura de la plantilla”, precisa Busquets, que va ser renovat pel Joventut (2022).

El director esportiu del Girona, Jordi Plà, va agrair al Joventut la cessió de Busquets al club. “El que pretenem és que al final de temporada sigui millor jugador del que és ara. Sabem que defensivament ens donarà molt i que encara té marge de creixement en altres aspectes del joc. Encaixa amb el nostre projecte.”

A banda de Busquets, l’equip té tres jugadors més confirmats: Sàbat, Sevillano i Cosialls. Entre els favorits per reforçar la plantilla de la LEB Or hi ha també l’escorta Àlex Llorca (1989,1,92 m), que ja va ser presentat fa unes setmanes com a membre del primer equip professional del club de 3x3.

PROTAGONISTA

Tinc moltes ganes de formar part d’aquest projecte, veig que és un club amb idees clares
Pep Busquets
Jugador del bàsquet girona
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)