FEB

Dani Garcia: “Estem fent un equip molt bo però s’ha de treballar des del primer dia”

Bàsquet. El base mataroní (1,82 m, 1998) és el tercer fitxatge i el sisè jugador confirmat pel Girona per al debut a la LEB Or

El Girona ha presentat aquesta tarda el tercer fitxatge per al debut a la LEB or, Dani Garcia (1,82 m, 1998). El base mataroní arriba a Fontajau cedit pel Manresa i és la sisena peça confirmada de l’equip que entrenarà Carles Marco, després de les arribades de Pep Busquets (cedit pel Joventut) i d’Àlex Llorca i la continuïtat de Sàbat, Sevillano i Cosialls.

Dani Garcia s’ha mostrat agraït per la confiança del club i ha apuntat que els seus objectius, a nivell individual i col·lectiu, són els de millorar: “Crec que estem fent un equip molt bo, tenim projecció però s’ha de treballar des del primer dia. Hem de ser conscients que s’ha de treballar molt per assolir els obectius que volem”.

“És un jugador que sempre ha estat dins de les nostres opcions. Perquè malgrat la seva edat té un itinerari molt consolidat en la categoria i té molt marge de creixement” posa en valor jordi Plà Comas, que destaca l’encaix del base en l’equip que ha dissenyat: “S’ajusta perfectament al nostre treball diari i el que volem com a club”. “Cada any és una mica millor” hi afegeix l’arquitecte de la plantilla, que destaca: “És un jugador que transmet, vol que passin coses, pel seu tarannà i llenguatge corporal. És molt important pel conjunt de l’equip i sobretot per la seva posició dins de la pista, la de base”.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)