NBA

Els Mavericks i els Jazz anivellen l’eliminatòria (1-1)

NBA. Doncic porta al conjunt de Dallas a la victòria contra els Clippers (127-114)

Els Dallas Mavericks i els Utah Jazz han anivellat les seves primeres eliminatòries de la Conferència Oest del play-off de l’ NBA (1-1). Els Mavericks han demostrat que també saben jugar com a equip i han guanyat per 127-114 a Los Angeles Clippers. La seva estrella, l’eslovè Luka Doncic, ha tornat a ser el màxim anotador amb 28 punts, 22 en la primera meitat, i també ha agafat 8 rebots i ha donat 7 assistències.

Els Utah Jazz també han situat l’1-1 en la seva eliminatòria, al millor de set partits, al guanyar amb facilitat als Denver Nuggets per 124-105. L’escorta Donovan Mitchell ha liderat a l’equip en aquesta primera victòria amb 30 punts i 8 assistències. En la conferència Est els Boston Celtics ja han fet la meitat de la feina i amb la seva victòria per 128-101 davant els Filadèlfia 76ers s’han situat amb un 2-0 i estan a dos triomfs de passar la primera eliminatòria. L’aler Jayson Tatum ha tornat a fer el seu màxim d’anotació en uns play-off per segon partit consecutiu i ha arribat als 33 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)