ACB

Campazzo s’acomiada avui de l’ACB contra el Baxi Manresa

Bàsquet.

L’argentí Facundo Campazzo ha signat un contracte de dues temporades amb els Denver Nuggets de l’NBA, franquícia on el català Jordi Fernández exerceix de segon entrenador. El jugador probablement s’acomiadarà oficialment del Real Madrid i els seus companys en el partit que els blancs juguen contra el Baxi Manresa (20 h). El base ha estat un jugador determinant des de la seva arribada a l’ACB, sobretot quan va tornar al Madrid d’una cessió de dues temporades a l’UCAM Múrcia. Tot i que havia anunciat fa mesos la seva intenció de marxar a l’NBA aquesta temporada ha mantingut el seu nivell en l’equip blanc. Va ser l’MVP en la final de la Supercopa contra el Barça i en 10 partits a l’Eurolliga ha fet 13,5 punts i 6,7 assistències de mitjana.

Campazzo haurà de pagar uns sis milions de clàusula per deixar el Madrid però ho podrà fer a terminis ja que el club blanc manté els seus drets a Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)