Eurolliga

Jasikevicius rep a Kaunas l’anell de campió de la lliga 2019/20

Bàsquet.

El director general de la lliga lituana, Romualdas Brazauskas, ha lliurat aquesta tarda l’anell de campió de la temporada 2019/20 a Saras Jasikevicius i els seus assistents, Daris Maskoliunas, Tomas Masiulis i Justas Grainys. Tots plegats es van acomiadar del Zalgiris per la porta gran. Per Jasikevicius va ser la cinquena lliga en cinc temporades al club de la seva ciutat, on es va integrar en l’staff tècnic un cop es va retirar com a jugador el 2014.

El Barça juga demà a la pista dels lituans (19.00 h, DAZN) un partit amb certes urgències ja que l’equip, tot i que és líder a l’Eurolliga (8-2) ha encaixat dues derrotes seguides (Asvel i València), que han deixat sensacions d’impotència en molts minuts.

Tot i que Jasikevicius no va jugar en el Zalgiris fins la temporada 2013/14 ja és tot un mite al club i la ciutat, sobretot per portar l’equip a la final a 4 del 2018 amb un pressupost econòmic molt inferior al dels seus rivals directes.

Maskoliunas i Masiulis van formar part del Zalgiris que ha aixecat l’única Eurolliga de la seva història, el 1999 contra la Virtus de Messina. Saras, que tenia 23 anys, jugava llavors en el gran rival, el Lietuvos Rytas de Vílinus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)