Lliga femenina

Araújo, a punt per jugar contra el Gran Canària

La internacional de l’Uni va ser baixa a Gernika i torna a l’equip en un mes decisiu per a les aspiracions a la lliga i a Europa

La internacional del’Uni María Araújo, que va ser baixa a la pista del Gernika per problemes físics, estarà a punt per jugar demà a Fontajau contra l’Spar Gran Canària (19.30 h), segons ha confirmat el club. L’entrenador de l’equip, Alfred Julbe, adverteix de les dificultats del partit tot i que les canàries lluiten per fugir de la zona baixa. En la primera volta les gironines van suar de valent (72-74): “Jo no hi era però he vist que són un equip potent prop de la cistella, que defensa al límit de la falta i que fa un joc molt ràpid entre pivots, haurem d’igualar la seva agressivitat o fins i tot superar-la.”

L’Uni haurà d’anar amb compte sobretot amb el joc interior de les canàries, liderat per la joveníssima Sika Kone (18 anys, Mali), autèntica revelació de la lliga (13,8 punts i 10,5 rebots). L’africana està en el millor equip per progressar i guanyar-se la plaça en poc temps en un dels grans del campionat. Kone no està sola. Al seu costat la nord-americana Kai Afi James (25 anys, 1,95 m) no ha tingut problemes d’adaptació a la màxima categoria i es voraç en el rebot (9,5) i efectiva en el tir (11,9). Arriba a Girona després d’anotar 19 punts i agafar 12 rebots contra el Bembibre, partit en què també va destacar la base del planter Marta Hermida (18 punts i 11 assistències).

L’Uni afronta un gener frenètic amb vuit partits en 26 dies, incloent la bombolla de l’Eurolliga a Schio.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)