Lliga femenina

El Cadí resisteix fins l’últim quart a València (61-53)

Queralt Casas ha trencat el partit després que les de Canut hagin arribat als minuts finals amb el partit ajustat (47-48)

El Cadí la Seu ha plantat cara un dels grans de la lliga, el València, que fins els minuts finals no ha pogut resoldre el partit de la mà de la internacional Queralt Casas (19 punts). L’equip de Bernat Canut ha manat en el primer quart, dominant en el rebot i defensat amb agressivitat les jugadores locals, totes amb un gran talent. En el segon quart el València també ha pujat les línies defensives, però el Cadi ha aconseguit plantar-se als minuts finals amb avantatge després de dos tirs lliures de Laura Peña (47-48). Un triple de Casas, però, (55-51) ha marcat el camí de les locals, que ja sumen 19 victòries per només una derrota. En el Cadí han destacat Etxarri (10 punts i 8 rebots) i Bahí (10 punts, 4 rebots i 2 assistències).