LEB Or

El Bàsquet Girona abusa de l’Osca (67-50)

Els gironins agafen aire i guanyen el bàsquet-average perquè havien perdut de sis punts a l’anada

El Bàsquet Girona s’ha retrobat per fi amb la victòria a Fontajau, on havia perdut fins ara quatre dels cinc partits que havia disputat, després de superar l’Osca (67-50). Els gironins agafen confiança de cara el tram final de la primera fase per intentar entrar entre els cinc millors del grup i lluitar per l’ascens en la següent fase. Els de Carles Marco també han guanyat el bàsquet-average perquè havien perdut de sis punts a Osca. Ha estat un triomf coral amb cinc jugadors superant els 10 de valoració i amb Sevillano com a jugador més destacat (10 punts i 7 rebots) juntament amb Logan (13 punts) i Rozitis (8+6).

El matx ha estat marcat per la igualtat inicial fins el 13-12. Llavors ha canviat la dinàmica del matx amb l’entrada de Sevillano que ha donat més energia i els gironins han atrapat fins a sis rebots ofensius més fent un parcial d’11-2 (24-14) amb tècnica inclosa a David Gómez. La màxima del matx l’ha situat Logan amb un triple (33-22) davant un Osca ofensivament parlant sense ordre i ofegat pels gironins.

Al segon temps ràpidament s’ha vist que els gironins no tindrien rival perquè l’Osca ha estat molt desencertat i sobretot abusant del triple (5/26). Al darrer període un parcial de sortida de 10-0 ha trencat totalment les poques opcions aragoneses i amb 59-39 el tècnic Carles Marco ha donat el premi als joves de l’equip Adrià Montcanut i Lamin Dibba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)