Eurocopa

El Cadí apel·la a la història per al seu segon repte europeu

Bàsquet.

La segona participació del Cadí en l’Eurocopa té, de moment en la seva samarreta oficial, el motiu d’orgull del Sedis perquè hi duu inscrits els noms de les jugadores, jugadors, entrenadores i entrenadors dels cinquanta anys d’història del club.

L’expedició ha aterrat aquest diumenge a Covasna, a Transsilvània, per entrar en la bombolla en què es disputarà un dels vuit grups en què s’estructura la competició.

Format reduït

L’amfitrió és el Sepsi, que va perdre la prèvia de l’Eurolliga amb l’Spar Girona. El Villeneuve francès i el Namur belga –va superar la prèvia contra el Grengewald luxemburguès– són els altres dos equips. Els dos primers de cada grup accedeixen a la ronda de setze. Es torna a establir un rànquing –de l’u al setze– i en una altra bombolla i a partit únic es juguen l’accés als quarts de final, també a una carta i abans de la final a quatre.

L’equip de l’Alt Urgell té el primer partit dimarts a les 15 h contra el Villeneuve, que té en la base Sandra Ygueravide el seu termòmetre. L’endemà a la mateixa hora s’enfronta al Namur –Courtney Range (Mystics, 1,90m, 1995)– i acabarà divendres (18 h) contra el Sepsi de Rebecca Tobin i Jovana Pasic.

La prèvia

“Som conscients del que costa guanyar-se una plaça esportivament amb el nom de Sedis Bàsquet. Ho hem d’aprofitar, són oportunitats que passen pocs cops a la vida aquí a la Seu d’Urgell” deia Bernat Canut en el darrer entrenament al Palau. “Hem demostrat ser capaces de competir partits molt difícils contra els millors equips, anem a l’Eurocopa amb la mateixa mentalitat” hi afegia Yurena Díaz

Un any

La primera aparició del Cadí a Europa va acabar el 29 de gener d el’any passat, quan el Landes li va remuntar 14 punts en la tornada de l’eliminatòria de setze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)