Eurolliga

Alfred Julbe: “Es tracta de creure en les coses que fem”

Bàsquet.

“És un tipus de partit d’aquells que n’hi ha quatre o cinc al llarg d’una temporada, en el què es decideixen coses interessants i maques d’assolir” diu Alfred Julbe poques hores abans del darrer partit de la primera fase de l’Eurolliga en què l’Spar Girona es juga l’accés als quarts de final de la competició per primer cop.

“Seria molt bo per a nosaltres, l’equip, la ciutat i tota la gent que ens segueix i per al bàsquet català assolir novament la victòria” diu l’entrenador de l’Uni, que apunta l’objectiu: “Jugar a prop dels nostres màxims com hem estat capaces de fer aquests dos partits de la segona bombolla i sobretot en dos de la primera”. “Ara mateix es tracta d’estudiar bé el rival, de creure en les coses que fem tenint en compte que a nivell defensiu com més alt és el nivell de l’equip rival penalitza una cosa o l’altra” hi afegeix Julbe, que destaca la diversitat del joc interior de l’Schio i apunta en la cura dels petits detalls el camí per a assolir la victòria.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)