Eurocopa

No deixis per a demà...

A tres jornades per acabar el Top 16, la Penya tindrà el bitllet per a quarts si venç avui a Mònaco i serà primera si el Nanterre perd demà

El Mònaco, que es manté líder (7-1) de la lliga francesa després d’apallissar el Le Portel (82-60) diumenge, intentarà avui trencar la imbatibilitat de la Penya a Europa. Els verd-i-negres, però, volen anar per feina i no deixar per a més endavant la seva classificació matemàtica per als quarts de final de la competició. Si vencen avui ja tindran el bitllet per a la següent fase, però si guanyen i el Nanterre perd contra l’Unicaja s’asseguraran també la primera posició del grup a manca de dues jornades.

L’expedició verd-i-negra va arribar a la mitjanit a Mònaco després de fer escala a París abans d’aterrar a Niça. Després van estar un hora per carretera fins a Mònaco. Entre els jugadors no hi ha el capità Ventura, que s’està recuperant, i tampoc ha viatjat Dawson, amb molèsties al tendó d’Aquil·les. No ha arribat encara a Badalona el darrer fitxatge, Demetrius Jackson.

Duran demana calma

El tècnic està il·lusionat per fer un pas més a la Penya: “Un triomf ens donaria tornar a uns quarts europeus que fa anys que no vivim, però no ens hem de tornar bojos, això és un llarg camí.” Dels quatre grups del Top 16, passen als quarts els dos primers de cada grup. Els quarts, les semifinals i la final són al millor de tres partits.

Patrocini

Basquet. Eurocopa Grup E

Pos. Equip P J G P PF PC
1 AS Mònaco 3 4 3 1 351 297
2 Joventut 3 4 3 1 354 341
3 Nanterre 2 4 2 2 324 348
4 Unicaja 0 4 0 4 314 357
  Top 16   Top 16
Darrera actualització: 01-03-2021 14:45:02

De Barcelona a Mònaco passant per París i Niça

Els viatges a Europa estan sent amb el coronavirus complicats, llargs i feixucs. La Penya va sortir de Barcelona, va anar a París, on va fer escala, i va anar a Niça. Allà, per carretera, fins a Mònaco, on van arribar a la mitja nit. Tot això amb PCR per entrar a tot arreu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)