Eurocopa

El Joventut cau a Mònaco i perd el lideratge (97-82)

Els verd-i-negre, que perden el ’basket avaerage’ hauran de superar l’Unicaja per pensar a ser a quarts

La Penya ha perdut a Mònaco (97-82) el lideratge del grup, el bàsquet-average i ara el passi a quarts depèn de superar l’Unicaja d’aquí a un mes a la cinquena jornada, o fins i tot podria estar en joc en l’últim partit contra en Nanterre. Els verd-i-negres tenen complicat l’objectiu d’acabar primers.

La Penya ha sortit explosiva amb un 0-10 en el marcador amb molt encert però sobretot agressiva al darrere. Tomic ha dominat la pintura i Joel Parra s’ha convertit en el convidat sorpresa amb 12 punts en la primera meitat. Però la reacció del Mònaco ha estat fulminant amb l’entrada de Gray, un malson pels verd-i-negres en la primera meitat (17 punts). La Penya ha començat a perdre pilotes i el parcial dels de Mitrovic ha estat preocupant amb un 21-4 (21-14). Els verd-i-negres s’han refet però han concedit rebots ofensius (6) i badades defensives sobretot en el tir exterior. Al descans tot estava obert (46-45).

Però en la segona meitat el Mònaco ha augmentat el seu nivell físic i la Penya ha perdut tots els un contra un i s’ha vist desbordada en tot moment pel joc físic dels de Mitrovic. El Joventut físicament ha estat lluny del seu rival que li ha robat fins a 14 rebots ofensius –el Fuenlabrada ja en va atrapar 20 contra la Penya– i, a més, ha perdut 16 pilotes. Al final els verd-i-negre, sense forces i impotents, han acabat perdent els set punts de basket average de la primera volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)