Més bàsquet

Scariolo convoca Parra i Salvó per primer cop

Els alers de la Penya i el San Pablo Burgos disputaran la bombolla classificatòria per a l’Eurobàsquet del 2022 a Polònia

Els alers Joel Parra (Joventut) i Miquel Salvó (San Pablo Burgos) podrien debutar amb la selecció espanyola absoluta en els partits de l’última finestra FIBA en la bombolla de classificació per a l’Eurobàsquet del 2022 que es jugarà a Polònia. Sergio Scariolo també ha convocat els catalans Ferran Bassas (Joventut) i Oriol Paulí (Morabanc Andorra) així com el jugador basc de la Penya Xavi López-Arostegui. L’equip jugarà contra Polònia el 19 de febrer i contra Israel, el 21. La resta de membres de l’expedició seran Arteaga (Estudiantes), Barreiro (Casademont), Brizuela, Fernández, Guerrero i Alonso (Unicaja), Guerra (Tenerife) i Sergi Garcia (Morabanc Andorra).

Salvó (Vilanova i la Geltrú, 1994) arriba al combinat estatal després d’aixecar amb els seus companys del Burgos la copa Intercontinental de la FIBA amb una victòria contra el campió sud-americà, l’Atética Quimsa argentí (73-82).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)