NBA

James (Lakers) i Durant (Nets), capitans en el partit de les estrelles

Bàsquet.

El cap de setmana de les estrelles, la 70 edició del qual es farà el 7 de març a Atlanta, tindrà els alers LeBron James (Lakers) i Kevin Durant (Nets) com a capitans dels equips del partit entre les dues conferències, després de ser els és votats per l’afició. El cinc inicial de l’Est el completaran el grec Giannis Antetokounmpo (Bucks) i el camerunès Joel Embiid (Sixers) com a pivots i Bradley Beal (Wizards) i Kyrie Irving (Nets) al perímetre. En l’Oest, el serbi Nikola Jokic (Nuggets), Kawhi Leonard (Clippers) Stephen Curry (Warriors) i l’eslovè Luka Doncic (Mavericks) començaran el partit al costat de James.

La resta de jugadors, set per banda, seran escollits pels entrenadors de cada conferència els propers dies. Quin Snyder (Utah) entrenarà el conjunt de James i Doc Rivers, (Sixers) el de Durant.

98-109

Marc Gasol ha acabat amb 8 punts, 3 rebots, 3 assistències i un tap en els 20 minuts de la derrota dels Lakers contra els Nets. Un partit sense Durant ni Davis. El 18/39 triples dels visitants, amb 6/7 de Joe Harris (21 punts) i 5/8 deTimothe Luwawu-Cabarrot (15), James Harden (23) i Kyrie Irving (16) han desequilibrat la balança enfront els 32 de James, que supera els 35.000 –Kareem Abdul-Jabbar (38.387) i Karl Malone (36.928) eren els únics fins ara– i el 8/30 dels Lakers.

Quatre setmanes

Anthony Davis estarà de baixa per la lesió al seu bessó dret, segons confirma el tècnic Frank Vogel en la compareixença posterior a la desfeta amb els Brooklyn Nets (98-109). El pivot es va lesionar diumenge en la derrota contra els Denver Nuggets (122-105).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)