Eurolliga

Fontajau es queda sense els quarts de final

Salamanca serà la seu dels partits que jugarà l’Uni contra l’Avenida i que definiran quin equip accedeix a la Final Four

Els dos partits de l’eliminatòria dels quarts de final de l’Eurolliga entre l’Avenida i l’Spar Girona es jugaran a Salamanca el 17 i el 19 de març, segons ha anunciat la FIBA aquest matí. L’Uni també aspirava a organitzar els dos partits a Fontajau, però finalment s’ha imposat la candidatura de l’equip espanyol. El vencedor de l’eliminatòria jugarà la final a quatre, una fita que les gironines no han aconseguit mai.

A Salamanca també es jugarà l’eliminatòria de quarts entre els dos equips turcs, el Galatasray i el Fenerbahçe, mentre que els dos altres enfrontaments de quarts –Kursk contra Iekaterinburg i Asvel contra Sopron– tindran lloc a Sopron (Polònia), també el 17 i el 19 de març. La seu de la final a quatre, que es jugarà del 16 al 18 d’abril, es decidirà un cop es coneguin els quatre equips que hi accedeixen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)